Flor de Caña | Sustainable Cocktail Challenge 2024

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.10.21

Байгаль орчин, уур амьсгалын өөрчлөлттэй холбоотой экологийн тэнцвэрт байдлыг хадгалах болон байгалийн шавхагдах нөөцийг хамгаалах зорилгын хүрээнд “Бетастар” ХХК нь “Flor de Caña” брэндийн “Sustainable Cocktail Challenge” олон улсын тэмцээнд албан ёсны эрхтэйгээр 3 дахь жилдээ амжилттай зохион байгууллаа. Монгол улсын дотоодын тэмцээний хоршоо Аварга Д.Номунбилэг төлөөлөн БНХАУ-ын Чөндү хотноо зохион байгуулагдсан “Ази бүсийн аварга шалгаруулах тэмцээн” -д амжилттай оролцоод ирлээ. МСМ Бетастар ХХК. 2024 онХАМТДАА ИЛҮҮ НОГООН ИРЭЭДҮЙГ БИЙ БОЛГОЦГООЁ💚

Дэлгэрэнгүй

Дарсны танилцуулга

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.27

Дэлгэрэнгүй

Amaro Montenegro

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.27

Амаро ба түүний төрлүүд.Амаро нь Италиар “bitter” гэсэн утгатай бөгөөд ганц тоон дээр Амари, олон тоон дээр Амаро гэгддэг ургамлын гаралтай ликёр юм. Дэлхий даяар олон төрлийн биттер байдаг ч Амаро нь ургамал, үндэс, цэцэг, халуун ногоо зэрэг олон төрлийн ургамлын гаралтай Итали согтууруулах ундаа гэдгээрээ онцлог. Амарогийн амт чанар нь гашуунаас чихэрлэг, ургамлагаас цэцэгсийнх зэргээр орц нь баяжихын хэрээр амт нь ч мөн баяждаг онцгой бүтээгдэхүүн юм. Амаоро Монтенегрогийн өв уламжлалАмаро нь эртний Грек, Ромын үеэс улбаатай бөгөөд анхандаа ургамлын хандтай дарс байсан боловч 1800-аад он гэхэд дарсыг нэрмэл спиртээр сольж хийдэг болжээ. Сүм хийд гэлтгүй хүмүүс гэрийн нөхцөлд үйлдвэрлэдэг байсан ба ихэвчлэн эрүүл мэндийн шалтгаантай хэрэглэдэг байж. Амарогийн жорууд нь олон зуун жил, олон арван үе дамжин уламжлагдан ирсэн онцгой жорууд байдаг. Харин Амаро Монтенегро брэндийн хувьд 135 гаруй жилийн түүхтэй бөгөөд уг брэндийг Италийн Болонья хотод 1885 онд Станислао Кобианчи үүсгэн байгуулжээ. 1862 онд төрсөн Станислао, гэр бүлийнхээ түүнийг санваартан болох хүслийг нь эсэргүүцэж, адал явдалт замыг сонгосон урт хугацааны аялалд гарчээ. Тэрээр аяллынхаа хугацаанд асар олон чамин ургамлын ургамалтай танилцаж, Итали руу буцаж ирэхдээ онцгой бэлдмэл, ликёр хийх урам зориг дүүрэн иржээ. Олон жил туршилт хийсний эцэст Станислао өөрийн Кобианчи Станислао гэх уурын нэрэх үйлдвэрийг байгуулжээ. Тэрээр амарогоо анх Элисир Лунгавита гэж нэрлэсэн бөгөөд дараа нь Монтенегрогийн гүнж Елена Италийн хаан болох хунтайж III Виктор Эммануэльтай гэрлэснийг нь бэлгэшээн Амаро Монтенегро хэмээн нэрлэжээ. Гар урлал ба найрлагаАмаро Монтенегро нь дэлхийн өнцөг булан бүрээс амтлагч, хатаасан жимс, үндэс, үр, холтос, цитрусын хальс, үндэслэг иш, цэцэг, модны төрөл зүйл зэрэг 40 төрлийн ургамлын гаралтай түүхий эдийг ашиглан урладаг. Эдгээрээс зөвхөн 13 төрлийн ургамал нь л олон нийтэд зарлагдсан бөгөөд анхны жор нь 1885 оноос хойш өөрчлөгдөөгүй гэдгээрээ онцлог юм. Амаро Монтенегрогийн Ургамал судлаач Маттео Боноли үүгсэн байгуулагч Станислаогийн өвийг үргэлжлүүлж, хамгийн сайн орц найрлагыг олж, сонгож, чанарын хатуу стандартыг баримтлан бүтээгдэхүүнээ үйлдвэрлэсээр байна. Үйлддвэрийн явцБүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх явц нь буцалгах, дэвтээх, нэрэх гэсэн гурван чухал үе шаттай. Нэгдүгээрт, сонгосон ургамлыг нарийн нунтаглаж, амтыг нь гаргаж авахын тулд буцалгана. Дараагаар нь хүссэн үнэрийг гаргаж авахын тулд бусад ургамлуудтай уусмалд дэвтээн, чихрийн манжингийн спиртийг нэмж олон төрлийн хэмжээтэй саванд хийнэ. Энэ үе шат нь 20-30 хоног үргэлжилдэг. Нэрэхийн тулд 1000 литрийн багтаамжтай тусгай зэс саванд дэвтээн боловсруулж, тодорхой үнэрээр баяжуулсан спиртийн уурыг нягтруулж, чанартай спирт үүсгэдэг. Дэвтээж хийсэн 12 эессэнийг сайтар хольж, Амаро Монтенегрогийн зургаан үндсэн ноотыг бий болгоно. Үүнд Дулаан ба халуун орны, гашуун ба өвслөг, халуун ногоотой ба цэцэгт, чихэрлэг ба хуурсан, шинэхэн ба бальзам гэсэн ноотууд багтана. Эцсийн бөгөөд хамгийн чухал үе шат бол зөвхөн Ургамлын мастер болон цөөн хэдэн хүний мэддэг ховор таван ургамлыг нэрж хийсэн нууц жор болох Премиог нэмэх. Premio нь маш хүчтэй амттай учир 15,000 литр тутамд ердөө 1 литр Премио шаардлагатай буюу 1 лонх Амаро Монтенегрод 1 дусал л ордог гэсэн үг. Premio гэдэг нь итали хэлээр “шагнал” гэсэн утгатай бөгөөд Премиогүйгээр Амаро Монтенегро хэзээ ч бий болохгүй байсан. Амаро Монтенегро бол адал явдал, хүсэл тэмүүлэл, төгс төгөлдөр байдлын баталгаа юм. Орц ургамлаа сонгохоос эхлээд эцсийн бүтээгдэхүүн бий болох хүртэл хамгийн өндөр стандартыг баримталж ирсэн үүсгэн байгуулагчийнхаа үнэ цэн, үнэт зүйлийг үеийн үед хадгалж Амаро Монтенегрогийн лонх бүрд уламжлал, шинэчлэлийг хослуулсан гайхамшигт өв бий болгосоор байна.

Дэлгэрэнгүй

Glendalough Distillery

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.27

Виклов уулан дээр байрлах Глендалоу Дистиллерид бид дээд зэрэглэлийн хатуулагтай бүтээгдэхүүнийг хийдэг. Эдгээр хатуулагтай бүтээгдэхүүнүүд амтныхаа гүнд байр сууриа мэдрүүлснээр эдгээр уулсад бид яагаад хайртай вэ гэдэг зүйлийн илэрхийлэл учраас амт нь гүн гүнзгий мэдрэмж төрүүлнэ гэдэгт бид найдаж байна. St.Kevin ий түүх бол бидний урам зоригоо авдаг зураглал юм. Тэр хүсэл зоригоо дагаж, ууланд илүү утга учиртай зүйл бүтээхийн тулд амар амгалан аюулгүй, тайван байдлаа орхисон юм. Глендалоу бол Виклов уулсын гүнд үүрээ зассан хөндий юм. Үзэсгэлэнт гоо үзэсгэлэнгээрээ алдартай газар “Ирландын цэцэрлэг” хэмээн нэрлэгддэг энэ бүс нь толгод, элбэг дэлбэг ой мод, үзэсгэлэнт нуур зэрэг байгалийн үзэсгэлэнт газруудаараа алдартай. Глендалоу нь мөн Кевиний суурьшсан 6-р зууны гэр юм. Энэхүү залуу нь илүү утга учиртай зүйл хайж эд баялаг, онцгой эрхээс татгалзсан. St.Kevin Ирландын цөлийг олон жил судалсны эцэст гэр гэж дуудаж болох сүрлэг хөндийг олж илрүүлжээ. Тэрээр цааш нь байгальд амьдралаа зориулав. St.Kevin Нэг өдөр тэр Глендалогийн хөндийд хүрч ирэн, Тэр гараа сунган зогсож, гоо үзэсгэлэнг нь гайхан байтал . Нэгэн хар шувуу түүний гар дээр бууж, өндөглөжээ. Тэр энийг дохио хэмээн бодон өөрийнхөө шийдвэрийг шалгахаар болсон нь энэ юм. Тиймээс тэр тэнд өндөг хагарч, шувуудыг нистэл тууштай, өдөр шөнөгүй зогсож байлаа. Энэ түүх болон St.Kevin тухай бусад олон түүх Ирландын өнцөг булан бүрээс хүмүүсийг энэ хөндий рүү татсан юм. BotanicalsБид жинг хийхийн тулд үйлдвэрийн эргэн тойрон дахь уулнаас зэрлэг ургамлыг өдөр бүр гараар түүдэг. Тэд 250 литрээс бага жижиг хэсгүүдэд нарийн амтыг гаргаж авахын тулд нөр их хөдөлмөрлөдөг

Дэлгэрэнгүй

Дэлхийн анхны шанхай жин “Peddlers”

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

Дэлхийн хамгийн том худалдааны боомтын бужигнаан, шуугиантай Шанхай хотын гудамжны их хөдөлгөөний өрнөл нь Peddlers Gin-ийн үүдэл, адал явдлын эхлэл юм. Peddler’s gin Peddlers гэдэг нэр нь Шанхай хотын уламжлалт гудамжны соёлоос гаралтай нэр бөгөөд 2018 оноос эхлэн жин үйлдвэрлэж эхэлсэн. Орцонд нь ордог органик ургамлуудыг Сычуань, Юньнань, Ганьсу зэрэг бүс нутгуудаас авдаг бөгөөд бусад төрлийн жинээс ялгаатай нь дорнын өвөрмөц амтыг шингэсэн байдаг. BARREL AGED SHANGHAI GIN SALTED PLUM GIN PEDDLERS SHANGHAI GIN

Дэлгэрэнгүй

HENNESSY V.S.O.P шинэчлэгдлээ.

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

New look, same timeless blend. Hennessy нь өөрийн тансаг, үл торох силуэт хэлбэрийнхээ гоёмсог, хээнцэр байдлаа илүү тодотгож Armé эмблемээ хамгаалалт бүхий хагас дугуй хээнд оруулж, савлагаагаа бүрэн шинэчиллээ. Шинэ тунгалаг суурь нь гэрлийн хугаралд үнэт коньякийн дуслыг гол хэсэгтээ харуулах бөгөөд. алтлаг шаргал лабел хэвлэл нь хээнцэр байдлыг илгэнэ. Мөн бөглөөг илүү органик, байгальд ээлтэй байдлаар дахин бүтээж, нүд булаам бэлгийн улаан хайрцгийн давхар цаасан бүрэлтийг авснаар илүү торгомсог, зөөлөн мэдрэмжийг өгөх болно.

Дэлгэрэнгүй

Оддын дуртай шингэн хүнсний цуглуулгаас

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

Дэлгэрэнгүй

Шинэ дарсны танилцуулга.

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

Santa Margherita Санта Маргарита дарс 1935 онд Италийн Венето мужийн хөдөө орон нутагт үйлдвэрлэгдэж эхэлсэн ба үүсгэн байгуулагч Gaetano Marzotto өөрийн хайртай эхнэрийнхээ нэрээр дарсныхаа үйлдвэрийг нэрлэжээ. Одоогоор жилд 28,4 сая шил дарс үйлдвэрлэдэг бөгөөд 95 улс, 5 тивд экспортолдог. Усан үзмийн талбайнхаа хажууд дарсны үйлдвэр, нарны эрчим хүчний үүсгүүр, лонхны үйлдвэр зэргийг байгуулж усан үзмийг тариалахаас эхлээд эцсийн бүтээгдэхүүн болтол бүх шатандаа байгальд ээлтэй, хамгийн хор нөлөө багатай аргуудыг сонгодог нь бусад брэндүүдээс ялгарах онцлогийг нь бий болгодог. Мөн хүрэн хальстай Pinot grigio усан үзмээр цагаан дарс хийсэн анхны брэнд юм. Chianti classico дарс нь зөвхөн Тоскана мужийн төв хэсэгт л үйлдвэрлэгддэг бөгөөд түүнийг нь илтгэсэн онцгой наалт дарсны лонхон дээр байдаг. Далайн түвшнээс дээш 200-600 метр өндөрт, өдөртөө халуун шөнөдөө сэрүүхэн мөн олон төрлийн хөрстэй нөхцөлд ургасан Sangiovese усан үзмээр Chianti Classico дарсыг хийдэг гэдгээрээ онцлог юм. Lamole di Lamole Lamole di Lamole усан үзмийн талбай нь 1945 онд анх 110 ороонги суулгаж байснаар эхэлж байсан бөгөөд далайн түвшнээс дээш 650 метр өндөрт байдгаараа онцлог юм. Chianti Classico төрлийн дарсыг үйлдвэрлэхдээ уламжлалт аргыг ашигладаг нь бусад ижил төрлийн бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэгчдээс ялгардаг.

Дэлгэрэнгүй

Шингэн хүнсний баталгаат бүтээгдэхүүнийт хэрхэн таних вэ?

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

МСМ БЕТАСТАР ХХК | SOUR LIQUOR SHOP “МСМ Бетастар” ХХК-ийн албан ёсны эрхтэйгээр нийлүүлдэг Moёt & Chandon, Hennessy, Jack Daniel’s, Johnnie Walker зэрэг дэлхийд танигдсан 180 гаруй төрлийн брэнд бүтээгдэхүүнийг хэрэглэгч та бүхэн “MSM Betastar” аппликэйшн болон “Sour” шингэн хүнсний их дэлгүүрээс худалдан авах, захиалан хүргүүлэх үйлчилгээг санал болгодог билээ. Баяр ёслолын үеэр шингэн хүнсний аюулгүй байдлыг хангаж аливаа гарал үүсэл тодорхойгүй, хуурамч бүтээгдэхүүн худалдан авахгүй байхыг анхааруулж та бүхэнд дараах зөвлөгөөг хүргүүлж байна. ЧАНАРЫН БАТАЛГААТ ТЭМДЭГТ ХУУРАМЧ САВЛАГАА БОЛОН LOT ДУГААРЫГ ШАЛГАХ Аливаа шингэн хүнсний бүтээгдэхүүнийг худалдан авахдаа тагийг бүрэн бүтэн, эвдэрсэн эсвэл өмнө нь онгойлгосон шинж тэмдэг илрээгүй эсэхийг шалгаарай. Мөн бөглөөний наалт, лац нь сайн чанарын байх ёстой байдаг.Бүтээгдэхүүний брэнд шошго хэвлэл нь өндөр чанартай, тод, тодорхой харагдах бөгөөд бүдэг эсвэл зөв бичгийн дүрмийн алдаатай байх нь хуурамч байх магадлалтай.Бүтээгдэхүүн бүрийн савлагаа доод хэсэгт LOT код шивэгдсэн байдаг. Жинхэнэ буюу оргинал бүх савлагаанд брэнд эзэмшигчид бүтээгдэхүүний гарал үүсэл, үйлдвэрлэсэн огноог хянах боломжтой LOT кодыг бичдэг. Бусад хуурамч бүтээгдэхүүний савлагаанд ижил LOT кодыг давтан хэрэглэх, мөн мөшгөх боломжоос сэргийлэн кодыг устгаж, дарсан байдгийг анхаарах хэрэгтэй.Мөн өндөр хатуулагтай бүтээгдэхүүний хувьд савлагаа нь зарим тохиолдолд шингэний хэмжээг хянахад зориулагдсан доозлогчтой болон доозлогчгүй байдаг нь тухайн бүтээгдэхүүний нь үйлдвэрлэгч компаниас ашиглах зориулалтаас (катеринг, арга хэмжээ) хамааран өөр өөр байдаг. “МСМ Бетастар” ХХК-ийн албан ёсны эрхтэйгээр нийлүүлдэг, дэлхийд танигдсан 180 гаруй төрлийн брэнд бүтээгдэхүүнийг хэрэглэгч та бүхэн “MSM Betastar” аппликэйшн болон “Sour” шингэн хүнсний их дэлгүүрээс худалдан авах, захиалан хүргүүлэх үйлчилгээг санал болгож байна. “ХАМГИЙН САЙХАН ДУРСАМЖИЙГ ХАМГИЙН САЙН СОНГОЛТООС”

Дэлгэрэнгүй

Vecchia Romagna

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

18-р зууны эхэн үеэс Францад Бутоны гэр бүл нэрэх урлагт зүрх сэтгэлээ зориулж, томьёолол, нууц жоруудаар баяжуулж, үеэс үед уламжлагдан үлдэх нандин дэвтэр болох “Бутоны жор” номыг бий болгожээ. I Наполеон эзэн хааны ордонд ханган нийлүүлэгч хэмээх тухайн үеийн хамгийн нэр хүндтэй цолыг хүртэх хэмжээнд амжилттай коньяк үйлдвэрлэдэг байсан. Дэглэм нуран унаснаар тус гэр бүлийн өв залгамжлагчдын хамгийн авьяаслаг Жан Бутон Итали руу нүүн суурьшихаар явахдаа жорын номоо авч очсоноор Итали брендигийн эхлэл болжээ. Зуу гаруй жилийн дараа буюу 1939 онд тус компани бүтээгдэхүүнээ Италийн шинж чанарыг сайжруулахаар сонгож, Vecchia Romagna Buton Brandy гэж нэрлэжээ. Бүтээгдэхүүний гол онцлог болох гурвалжин талт лонх нь ч зах зээлд танигдахад чухал үүрэг гүйцэтгэсэн. Хэдийгээр дэлхийн I-р дайны үеэр үйлдвэр бөмбөгдөлт өртөж сүйрсэн ч дахин сэргээж чадсан түүхтэй. Түүний дараагаар 1999 онд тус компанийг Группо Монтенегро компани худалдаж авсан нь арилжааны амжилт, түүхэн үйлдвэрлэлийн үйлдвэрийг шинэчлэн засварласнаар бизнест шинэ амьдрал өгч, Италийн архины салбарын тэргүүлэх компани болсон юм.

Дэлгэрэнгүй

VOLCAN DE MI TIERRA

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

Текилагийн түүхАцтекүүд анх агава ургамлаар пульк (pulque) хэмээх ундаа бүтээж байв. Энэхүү ундааг агавын шүүсийг исгэж, шашны болон аливаа хүндэтгэлийн ёслол, зан үйлд ашигладаг байсан нь бидний мэдэх текилагын эхлэл билээ. Испанийн эзлэн түрэмгийлэгчид Мексикт ирэх үед тэд мезкал хэмээх maguey төрлийн агавын пульк хувилбарыг хийж эхэлсэн нь Мезкал буюу өөр төрлийн агавын шүүсээр хийгдсэн боловч нэрмэл хэлбэртэй байсан бөгөөд энэ нь Испанийн оршин суугчдын дунд маш хурдан алдартай болсон билээ. Орчин үеийн Текила нь анх 16-р зуунд Халиско (Jalisco) мужид байрладаг Текила хотод үйлдвэрлэгдсэн байдаг. Анхны текила архины үйлдвэрийг Altamira-ийн Marquis бий болгожээ. Текила нь анх Цэнхэр Агав (agave azul) гэгддэг агавагийн төрлөөр хийгдсэн байв. Энэ төрлийн агавыг өнөөг хүртэл текила хийхэд ашигладаг.Текила хэрхэн урладаг бэ Текила бол цэнхэр агава ургамлаас гаргаж авсан нэрмэл ундаа юм. Уг ундаа нь ихэвчлэн эзлэхүүний 40-60% (80-120 proof) спиртээс бүрддэг бөгөөд Мексикт үйлдвэрлэдэг билээ. Текила нь агава ургамлын голоор хийгдэх бөгөөд үүнийг пина (piña) гэж нэрийддэг. Пинаг шарах шүүгээнд болгож, жижиглэн нунтаг болгоно. Дараа нь целлюлозыг ус, мөөгөнцөртэй хольж, том саванд хоёроос гурван долоо хоногийн турш исгэж дардаг. Исгэлт дууссаны дараагаар уг хольцыг хоёроос гурван удаа нэрж эцсийн бүтээгдэхүүн буюу Текилаг гарган авдаг. ШИНЭ БҮТЭЭГДЭХҮҮН | VOLCAN DE MI TIERRABEFORE TEQUILA WAS A DRINK IT WAS A VOLCANO“VOLCAN DE MI TIERRA” нь Мексикийн Халиско нутагт 200,000 гаруй жилийн өмнө дэлбэрсэн “ТЕКИЛА” галт уулын хөрснөөс хамт эхэлсэн байдаг. Өөрөөр хэлбэл ” VOLCAN DE MI TIERRA ” гэдэг нь “Галт уулын нутаг” хэмээн орчуулагддаг билээ.300 жилийн түүхтэй “VOLCAN DE MI TIERRA” нь “GALLARDO ГЭР БҮЛ” болон “MOËT HENNESSY’ -тэй хамран Мексикийн хөрсний гүнээс гайхамшгийг хамтдаа урлаж байгаа билээ. BLANCOАГАВ УРГАМЛЫН ЗҮРХНИЙ ЯРУУ АМТ.Volcan De Mi Tierra BLANCO текила нь эмийн ургамал, нам дор газрын цитрус болон халуун ногоотой амтыг өндөр уулын интоор, лийр зэрэг жимсний ноотуудтай хослуулсан билээ.Түүний амт нь амтат агав ноотыг бэрсүүт жүржийн нарийн торгон амт, хар перцний үл ялиг амттай хослуулан, тэнцвэртэй төгсгөл амтийг бий болгодог RISTALINOДахин давтагдашгүй, төгс хэмээн дарсан ТекилаБид añejo болон extra-añejo (3-6 жил тусгай аргаар дарсан текила) хольж, текила даралтын хил хязгаарыг давж өөрчлөлтийг бий болгосон. Мөн торхны насжилтаас бий болсон өнгийг арилгаж, модон торход шингэсэн агавын гайхалтай тод амтыг хадгалан авч үлдэв.Volcan de mi tierra CRISTALINO нь табако, хатаасан жимс, шоколад, карамель, ваниль, чанаж болгосон агавын анхилуун үнэрийг энэхүү өвөрмөц, гоёмсог хэв маягаар хослуулсан урлав.Эдгээр нь нэгдэж, шууд (neat) болон мөстэй хэрэглэхэд (on the rock) гайхалтай амт, үнэрийг бий болгодог

Дэлгэрэнгүй

White Claw Hard Seltzer

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

THE NEW WAVE OF REFRESHMENTБайгалийн амтыг шингээсэн, шууд хэрэглэх зориулалттай, хатуулагтай хийжүүлсэн ундаа. HARD SELTZER ГЭЖ ЮУ ВЭ?Seltzer water гэдэг нь CO2 буюу нүүрстөрөгчийн давхар исэл нэмсэн ус бөгөөд HARD SELTZER нь алкохол агуулсан гэсэн утгатай билээ. Hard Seltzer, Hard sparkling water (карбонатлаг ус) зэрэг нь спирт болон жимсний амт агуулсан ундааны төрөл юм. АНУ-д ихэвчлэн нишингийн элсэн чихэр эсвэл соёолжтой арвайн исгэх замаар HARD SELTZER хийдэг бол бусад орнуудад саармаг спирт эсвэл жимс исгэхийг ашигладаг. Спиртийн хэмжээ ойролцоогоор 4%-өөс 5%, илчлэгийн агууламж харьцангуй бага байдаг. 1993 онд анх Австраоийн Two Dogs бренд алкохолтой лемоний жүүс гаргаснаар эхлэлийн тавьсан гэж үздэг ч түүнээс өмнө ч жимсний амттай алкохолтой бүтээгдэхүүнүүүд байдаг байсан аж. Two Dogs-н гаргасан concept-ийн ачаар Hooper’s Hooch, Mike’s Hard Lemonade зэрэг брендүүд бий болсон юм. White Claw Hard Seltzer-ийн спирт нь соёолж, цавуулаггүй үр тарианаас гарган авдаг. Иймд шар айрагнаас ялгаатай нь цавуулаггүй (gluten-free), илчилгийн хэмжээ харьцангуй бага юм. Жимсний амттай хэдий ч нэг лаазтай бүтээгдэхүүнд хамгийн ихдээ 2 грамм сахар агуулсанаар онцлогтой. Иймд аливаа хүнсний бүтээгдэхүүндээ эрүүл сонголтыг эрхэмлэгч танд төгс зохицох шинэ бүтээгдэхүүн юм.

Дэлгэрэнгүй

MCLAREN БОЛОН JACK DANIEL’S -ИЙН АЛБАН ЁСНЫ ТҮНШЛЭЛ

Нийтлэгдсэн он сар: 2024.09.26

McLAREN RACING болон Jack Daniel’s нар Теннесси вискиний тусгай загвараа зарлалаа. ШИНЭ САВЛАГААНЫ ТУСГАЙ ЗАГВАРJack Daniel’s-ийн тусгай загварт McLaren-ийн өвөрмөц papaya (улбар шаргал) өнгө, захиалгат шошго, сав баглаа боодлыг өөрчлөв. Jack Daniel’s нь McLaren Formula 1 багтай хамтран ажиллаж, түншлэл болсныхоо баярыг тохиолдуулан тусгай загварыг бүтээж, тус 2 брэндийн түүхэн мөчийг үнэнч шүтэн бишрэгчид эзэмших боломжтой боллоо. Jack Daniel’s Теннесси вискиний энэхүү гайхалтай, тусгай лонхны загвар нь мөн эдгээр алдартай брэндүүдийн ард байх, анхдагч үүсгэн байгуулагч болох ноён Jasper Newton Daniel болон Bruce McLaren нарын гэгээн дурсгалд зориулагдсан юм. Энэхүү тусгай загвар бүхий Jack Daniel’s-ийг 2023 оны Formula 1 уралдаан зохион байгуулагдах хотуудаар худалдаалагдаж эхэлсэн билээ. Томоохон хоёр брэнд хамтын ажиллагаагаа өөрсдийн баялаг түүхийн эхлэлийг тавьж, гагцхүү шүтэн бишрэгчдэдээ сэтгэл хөдөлгөм, өвөрмөц зүйлийг харуулахыг зорьжээ. 2023 оны Австралийн Гран Приг уралдааныг тохиолдуулан Jack Daniel’s нь McLaren F1 багаас санаа авч “Papaya Pit-Stop” шинэ коктейлийг Melbourne хотноо худалдаанд гаргажээ. ТОМООХОН ХОЁР БРЭНДИЙН НЭГДЭЛ.Jack Daniel’s болон McLaren Racing нь урт хугацааны хамтын ажиллагаатай, түншлэл болсноо зарлаж буй нь Jack Daniel’s Tennessee Whiskey бүтээгдсэний 155 гаруй жилийн өв уламжлал, түүхийнхээ хувьд анх удаагаа Formula 1-д нэгдэж байгаа билээ. McLaren -ийн хувьд ч дэлхий даяарх өөрийн байр сууриа баталгаажуулж, шинэ хэрэглэгчдэд хүрэх нэг алхам боллоо.McLaren & Jack Daniel’s MCLAREN БОЛОН JACK DANIEL’S -ИЙН АЛБАН ЁСНЫ ТҮНШЛЭЛ 2023.

Дэлгэрэнгүй